Rabo ClubSupport

Al 44 jaar worden door de Sportraad de Sportprijzen van de gemeente Hilvarenbeek uitgereikt. Dit evenement is in de loop der jaren, mede door financiële ondersteuning van de Rabobank, uitgegroeid tot het Sportgala zoals we dat op dit moment kennen.

Omdat de Rabobank is gestopt met de financiële bijdrage aan het Sportgala, moeten wij op zoek naar andere financiële middelen. Zonder deze middelen zijn wij niet in staat om het Sportgala in zijn huidige vorm in stand te houden.

Daarom doet op de Sportraad mee aan Rabo ClubSupport.

Als lid van Rabobank Hart van Brabant mag je tijdens Rabo ClubSupport stemmen op verenigingen en stichtingen. Geef ons je stem van 27 september tot en met 11 oktober 2019 via https://www.rabo-clubsupport.nl/.

Dus als je van mening bent dat het Sportgala ook in de toekomst behouden moet blijven voor de gemeente Hilvarenbeek, stem dan op ons.

Share your thoughts