Nationale Sportweek

Sportdorp Hilvarenbeek heeft het initiatief genomen om als gemeente Hilvarenbeek deel te nemen aan de Nationale Sportweek. De Nationale Sportweek wordt landelijk georganiseerd door het NOC*NSF en loopt van 20 tot en met 29 september 2019.

Verschillende sportverenigingen uit de 6 dorpskernen, de KBO’s, Stichting Sportief Bewegen 60+ en een aantal commerciële sportaanbieders hebben aan dit initiatief gehoor gegeven. Er is een breed en gevarieerd programma tot stand gekomen. Speciaal voor de doelgroep ouderen. Niet alleen voor de geoefende en ervaren sporter, maar ook voor de minder geoefende sporter en de kwetsbare ouderen in onze gemeente.

Er is een programmaboekje gemaakt met daarin allerlei activiteiten om te bewegen en te sporten in de dorpskernen. Op een enkele uitzondering na, is deelname gratis. Soms dient u zich aan te melden. Dit staat duidelijk bij de activiteit vermeld. U kunt wandelen of fietsen. Misschien zwemt u graag. Of wilt u ‘Walking Football’, schuiftafeltennis of een sport- & spelinstuif wel eens uitproberen. Er is vast een activiteit die aansluit bij uw interesse en mogelijkheden.

Programma in PDF-formaat

Share your thoughts