Vrijwilligersverzekering voor alle Hilvarenbeekse vrijwilligers

De gemeente Hilvarenbeek heeft een collectieve verzekering afgesloten voor alle vrijwilligers die actief zijn bij Hilvarenbeekse organisaties of verenigingen. Alle vrijwilligers zijn automatisch verzekerd. Aanmelden is niet nodig.

Wie is verzekerd?

De verzekering geldt voor vrijwilligers die – via een organisatie of vereniging – onbetaalde werkzaamheden verrichten voor anderen of voor de samenleving. Ook mantelzorgers en maatschappelijke stagiaires zijn verzekerd.

Bij schade

Heeft u tijdens het vrijwilligerswerk schade geleden of veroorzaakt? Via het meldingsformulier kunt u een schade doorgeven. U vindt het formulier op www.hilvarenbeek.nl/vrijwilligersverzekering.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de vrijwilligersverzekering?
Kijk dan op de website van de gemeente. U vindt hier onder meer welke schades zijn verzekerd. U kunt ook contact opnemen met de medewerkster verzekeringen, mevrouw K. van Iersel, bereikbaar via (013) 505 83 00 of gemeente@hilvarenbeek.nl.

 

Share your thoughts