Maak kennis met financieren voor verenigingen

Waarom Financieren voor Verenigingen?
Gaat uw vereniging de kleedkamers vernieuwen? Of is er een nieuw veld nodig? Zijn er plannen voor een totaal nieuwe sportaccommodatie?

Op initiatief van NOC*NSF verzorgt Maatschappelijk Financieren® leningen tegen scherpe rentetarieven voor sportverenigingen om nieuwe velden, banen en kleedkamers of complete sporthallen te kunnen realiseren.

Dit jaar is al een aantal gunstige financieringen afgesloten. Voor een hockeykunstgrasveld in Bunnik en nieuwe kleedkamers voor een voetbalvereniging in Elst. Maar ook zijn nieuwe tennisbanen in Alphen aan de Rijn gefinancierd en een nieuwe sporthal voor korfbal in Alblasserdam. Financieringen die in korte tijd zijn gerealiseerd tegen scherpe rentetarieven variërend van 1,5% (20 jaar rentevast) tot 1,96% (40 jaar rentevast).

Overzichtelijk vijf stappenplan
Voor sportverenigingen met investeringsplannen is een overzichtelijk stappenplan opgesteld. Via vijf logische processtappen worden verenigingen begeleid in de procesgang voor een financiering. Dit bespaart een vereniging (of stichting) veel tijd en energie om een haalbare financiering tot stand te brengen.

Website: financierenvoorverenigingen.nl
Alle informatie is terug te vinden op onze website. Maar u kunt ons uiteraard ook vrijblijvend mailen indien u meer informatie wenst te ontvangen. Wij kunnen u ook in contact brengen met verenigingen en stichtingen die het financieringsproces al hebben doorlopen. Financieren Voor Verenigingen® (onderdeel van Maatschappelijk Financieren®) is gevestigd op Sportcentrum Papendal.

Share your thoughts