AH Sportactie

Beste sportclub,

Over enkele dagen start de Nationale Sportweek en ook de AH Sportactie die miljoenen mensen in heel Nederland de kans biedt om de sport te ontdekken die bij hén past. Uit de succesvolle pilot van vorig jaar in Utrecht is gebleken dat at 70% van de sporters lid is geworden bij een sportclub in de buurt. Graag attenderen we jou nog op deze actie.

Deze spaaractie loopt voor klanten van AH van 4 t/m 24 september, waarna zij tot en met 3 december gratis mee kunnen doen aan activiteiten van sportclubs in heel Nederland. Alle Albert Heijn winkels in Nederland doen mee met de actie. Een mooie kans dus om je club bij heel veel mensen onder de aandacht te brengen!

Iedere sportclub met een KvK nummer kan meedoen door sportactiviteiten gratis aan te bieden waar mensen met een volle spaarkaart zich voor kunnen inschrijven. Je bepaalt daarbij zelf welke en hoeveel activiteiten dat zijn en hoeveel mensen zich per activiteit in kunnen schrijven. Hoe meer sportactiviteiten voor jong tot oud hoe leuker natuurlijk!

Hoe doe ik als sportclub mee?
1. Meld zo snel mogelijk je sportclub aan op www.clubprofiel.nl.
2. Maak je sportactiviteiten aan voor de AH Sportactie.

Check ook de handige filmpjes met uitleg:
–          Hoe maak ik als sportclub een profiel aan: https://www.youtube.com/watch?v=nqUUnCKa9ag&feature=youtu.be
–          Hoe maak ik als sportclub activiteiten aan: https://www.youtube.com/watch?v=1P4Z5Mdl75E&t=13s

Zet je deuren open, organiseer leuke sportactiviteiten en doe mee!

Sylvia van Mullem
Team activatie NSW & AH Sportactie | NOC*NSF
Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdagochtend
Mobiel: 06 – 104 79 288 (maandag, dinsdag en donderdagochtend)
Team Sportactivatie: 06 – 100 26 331
sportactivatie@nocnsf.nl
http://www.nocnsf.nl

 

Share your thoughts